کد خبر 367015
تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۵

مجری طرح‌های عوارض برق شرکت توانیر با اشاره به نصب 7.5 مگاوات نیروگاه خورشیدی در فاز اول طرح نصب نیروگاه‌های خورشیدی در پشت‌بام منازل، اظهار کرد: در راستای اجرای فاز دوم نصب نیروگاه‌های خورشیدی، مشترکین خانگی تا پایان این هفته مهلت دارند با مراجعه به سایت‌های شرکت‌های توزیع استان خود ثبت نام کنند.

 به گزارش مشرق، مسعود خانی با اشاره به تبصره 11 قانون بودجه، گفت: می‌توانیم در هزینه‌های نصب سیستم فتوولتاییک با مشترک سهیم شده و 50 درصد مبلغ را بابت تسهیلات بلاعوض تقبل کنیم.

وی تصریح کرد: در سال گذشته و در فاز اول از محل منابع عوارض برق، سیستم های فتوولتاییک در مدارس، مساجد، ادارات و ساختمان ها و مراکز خواهان نصب شد و با توجه به تقاضای مشترکین خانگی برای نصب پنل‌های خورشیدی فاز دوم را اجرا می کنیم که در آن مشترکین خانگی می توانند برای دریافت تسهیلات به میزان 50 درصد و حداکثر حدود 4.5 میلیون تومان ثبت نام کنند.

مجری طرح‌های عوارض برق شرکت توانیر با اشاره به این‌که به ازای هر کنتور می توان برای یک کیلووات پنل خورشیدی تسهیلات ارائه داد گفت:‌ براساس هدفگذاری صورت گرفته باید 12 مگاوات (12 هزار کیلووات) پنل خورشیدی نصب شود که دراین زمینه مشترکین خانگی در اولویت قرار دارند.

خانی در مورد شرایط نصب پنل‌های خورشیدی و مساعد بودن هوای کشور گفت: متوسط روزهای آفتابی کشورمان مناسب است و تقریبا محلی وجود ندارد که به خاطر شرایط محیطی نتوان در آنجا از نیروگاه خورشیدی استفاده کرد. البته بالطبع در برخی نقاط راندمان بالاتر خواهد بود.

وی با اشاره به این‌که در فاز اول در 1400 نقطه در کشور 7.5 مگاوات نیروگاه خورشیدی نصب شد گفت: متوسط این نیروگاه‌ها پنج کیلوواتی هستند.

مجری طرح‌های عوارض برق شرکت توانیر در مورد نحوه انتخاب پیمانکار نیز گفت: پیمانکاران در صورت مناقصه در هر استان جداگانه انتخاب می شوند. سال گذشته 20 پیمانکار فعال بودند و انتظار می رود امسال تعداد آن ها بیشتر شود.

خانی در پاسخ به این پرسش که چرا برای یک کیلووات به ازای هر کنتور به مشترکین خانگی تسهیلات داده می‌شود گفت: یک کیلووات ظرفیت مناسبی برای مصرف خانگی است؛ همچنین با توجه به فضای مورد نیاز برای نصب سامانه‌ها این ظرفیت در نظر گرفته شده و از سوی دیگر می خواهیم که افراد بیشتری از این طرح بهره مند شوند.

وی ادامه داد: در صورت افزایش ظرفیت، تعداد کسانی که از این تسهیلات بهره مند می‌شوند کاهش پیدا می کرد چرا که منابع مالی ما محدود است.

مجری طرح‌های عوارض برق شرکت توانیر در مورد تصمیم گیری برای درخواست‌های بیش از یک کیلووات نیز گفت: کسانی که خواهان نصب پنل خورشیدی با ظرفیت بیش از یک کیلووات هستند در مرحله بعدی می توانند ثبت نام کنند.

خانی با اشاره به اجرای فاز سوم ارائه تسهیلات برای نصب پنل‌های خورشیدی گفت: کسانی که می‌خواهند ظرفیت بیش از یک کیلووات نیروگاه خورشیدی داشته باشند می توانند در فاز سوم که تا آخر ماه کنونی فراخوان آن داده می‌شود ثبت نام کنند.

جزییات جدید از ثبت‌نام متقاضیان دریافت برق خورشیدی در پشت‌با‌م‌ها

معاون برنامه ریزی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ از ارائه تسهیلات یارانه‌ای سیستم‌های تولید برق خورشیدی (فتوولتاییک) یک کیلووات برای مشترکین خانگی خبر داد.

پیش از این مرتضی بهادری گفته بود: با توجه به توسعه و فرهنگ‌سازی در زمینه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و صرفه جویی در هزینه انرژی مصرفی و همچنین تخصیص یارانه دولتی طبق قانون بودجه سال 93 بمنظور نصب سیستم‌های فتوولتاییک؛ کلیه مشترکین شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ می توانند حداکثر تا دهم آذر ماه نسبت به ثبت نام در این طرح اقدام کنند.

به گفته معاون برنامه ریزی شرکت توزیع نیروی برق تهران ظرفیت نامی واحد: 1 کیلووات ( 1000 وات) به ازای هر کنتور برق از نوع خورشیدی است و میزان یارانه پرداختی به این طرح 50 درصد هزینه کل تا سقف 45 میلیون ریال است.

وی افزود: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به وب سایت شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ به آدرس www.tbtb.co.ir به‌صورت الکترونیکی نسبت به ثبت‌نام اولیه و تشکیل پرونده اقدام کنند.

وی همچنین متذکر شد متقاضیان می‌توانند به‌صورت حضوری نیز با مراجعه به مناطق 21 گانه شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ مراحل ثبت نام را انجام داده و لذا با توجه به محدودیت ظرفیت، اولویت بر اساس زمان پرداخت فیش واریزی خواهد بود.
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۱۴:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۹
    0 0
    مسئول محترم 180 خط توضیح دادن و کلا 3 تا نکته داشت ، آدرس سایت ، 1 کیلووات مقدار ارائه شده و میزان یارانه که می شد تو 2 خط توضیح بدن . در ضمن مهمترین مطالب رو نگفتن . با این 1 کیلووات چه میزان انرژی خانه با وسایل معمول تامین می شود ؟ اگر اضافه آمد محلی برای ذخیره انرژی دارد ؟ انرژی اضافه را می شود به خود شرکت فروخت ؟ گارانتی و وارانتی و تعمیرات آن چگونه است ؟ و ... کی می خواهیم چیزهایی به این سادگی را رعایت کنیم خدا می داند .
  • از اصفهانی ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۰
    0 0
    بعید نیست مطمئن باش 1)قیمت سلول خورشیدی آروم آروم کمترمیشه،مطمئن باش 2)یارانه ی برق فعلا که حذف نشده،بعید هم هست که حذف بشه 3)اگه تورم را در نظر بگیری، یه چیز دیگه بخر 4)اولا توی اصفهان پرسیده شده، گفتن کنتور دو طرفه نداریم.ثانیا تضمینی هم بر خریدش نیست. 5)هزینه هر وات پنل 1 دلار هست، و اینورتر یک کیلوواتی هم 3میلیون تومان.پس مجموع هزینه ها نصب با احتساب مزد نزدیک 9 میلیون میشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس